Hungarian (formal)
2018. Január 18., Csütörtök
Követeléskezelés
  • Végrehajtható vagyontárgyak felkutatása, feltérképezése
  • Fizetési határidő előtt fizetési emlékeztető küldése
  • Fizetési határidő eredménytelen elteltét követően fizetési felszólító levél küldése
  • Fizetési hajlandóság esetén egyeztetés a fizetési könnyítés engedélyezéséről
  • Fizetési meghagyásos eljárásban való teljes körű képviselet, annak peres eljárása esetén a perbeni képviselet biztosításával
  • Felszámolási eljárás indítása, és annak során a hitelező képviselete (hitelezői egyezség kötése során megbízónk képviselete)
  • Végrehajtási eljárás
 

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif

Kamarai hírlevelek

2012-től a Pest Megyei Ügyvédi Kamara képviseletében részt vesz a Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatala megyei osztályvezetői értekezletein, melyről - munkájuk megkönnyítése érdekében -hírlevél formájában tájékoztatja a megye területén működő kollégáit.

2014. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2012. évi hírlevelek


kockakcsikkal250.gif

Irodánk


kockakcsikkal250.gif

Keresés


kockakcsikkal250.gif

Publikációink

SZJA kérdés
Ahogy közeledik a személyi jövedelemadó bevallások elkészítésének határideje, egyre többeket foglalkoztat az ingatlanok értékesítéséből származó jövedelem helyes bevallása, különösen azért, mert 2008-tól változnak a szabályok. Heti cikkünkben ezért egy hozzánk eljuttatott kérdéssel összefüggésben még egyszer visszatérünk e témára, kiemelve azt, hogy mi a helyes eljárás a 2007. évi bevallás elkészítésekor.
Bővebben...

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif
Ezt a honlapot Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Boros Andrea Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.