Hungarian (formal)
2018. Január 18., Csütörtök
Büntető jog
  • Közlekedési szabálysértés
  • Gazdasági büntetőjog

 

 

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif

Kamarai hírlevelek

2012-től a Pest Megyei Ügyvédi Kamara képviseletében részt vesz a Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatala megyei osztályvezetői értekezletein, melyről - munkájuk megkönnyítése érdekében -hírlevél formájában tájékoztatja a megye területén működő kollégáit.

2014. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2012. évi hírlevelek


kockakcsikkal250.gif

Irodánk


kockakcsikkal250.gif

Keresés


kockakcsikkal250.gif

Publikációink

Hagyaték
2008 januárjában végintézkedés hátrahagyása nélkül elhunyt az ország egyik távoli pontján lakó hozzátartozóm. A hatályos Ptk. öröklésre vonatkozó szabályai értelmében én is az örökösök között voltam, ellenben a hagyatéki tárgyalásra nem állt módomban elmenni. A napokban viszont tudomásomra jutott, hogy a többi – helyi lakosú – örököstársam meghatározott vagyontárgyakat nem jelentett be a hagyatéki leltárba, így az én törvényes örökrészem is csökkent. Mit tehetek ez esetben? Kihez fordulhatok?

Bővebben...

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif
Ezt a honlapot Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Boros Andrea Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.