Hungarian (formal)
2017. Október 23., Hétfő
Fotó galéria
recepcio.jpg

varo.jpg

iroda3.jpg

     
titkarsag.gif

iroda1.jpg

iroda2.jpg

     
iroda4.jpg

targyalo.jpg

targyalo2.jpg

     
folyoso.jpg   
 

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif

Kamarai hírlevelek

2012-től a Pest Megyei Ügyvédi Kamara képviseletében részt vesz a Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatala megyei osztályvezetői értekezletein, melyről - munkájuk megkönnyítése érdekében -hírlevél formájában tájékoztatja a megye területén működő kollégáit.

2014. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2012. évi hírlevelek


kockakcsikkal250.gif

Irodánk


kockakcsikkal250.gif

Keresés


kockakcsikkal250.gif

Publikációink

Termőföld
Heti témánk aktualitását a termőföldről szóló törvény 2008. augusztus 1-én életbe lépett módosításai szolgáltatják. A jogszabály megváltoztatásának indoka a kiskapuk bezárása, illetve a spekulációs célú földszerzések kiküszöbölése volt. Ezért szigorításra kerültek a termőföld ajándékozására, illetve cseréjére vonatkozó szabályok. Egyrészt a törvényben meghatározták azoknak a személyeknek a körét, akik ajándékként termőföldet kaphatnak, másrészt rögzítették a csere feltételeit is. 

 

Bővebben...

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif
Ezt a honlapot Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Boros Andrea Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.