Hungarian (formal)
2018. Január 18., Csütörtök
Keresés
A keresés helye:

Keresendő kulcsszó tulajdonjogot

Összesen 2 találat.

1. AKTUÁLIS 2013
(Nyitóoldal/Aktualitások)
... állt fenn egy ingatlanon, és ezt a tulajdonjogot a lízingszerződés megkötése érdekében a lízingbeadónak átadta, majd a korábbi ingatlanát a futamidő végén tulajdonjog átszállást eredményező lízingszerződés ...
2. Autó
(Joga van hozzá/Cikkek)
... - ha a törvény kivételt nem tesz - csak a dolog tulajdonosától lehet a tulajdonjogot megszerezni. A tulajdonjog megszerzéséhez az átruházásra irányuló szerződésen vagy más jogcímen felül a dolog átadása ...


kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif

Kamarai hírlevelek

2012-től a Pest Megyei Ügyvédi Kamara képviseletében részt vesz a Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatala megyei osztályvezetői értekezletein, melyről - munkájuk megkönnyítése érdekében -hírlevél formájában tájékoztatja a megye területén működő kollégáit.

2014. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2012. évi hírlevelek


kockakcsikkal250.gif

Irodánk


kockakcsikkal250.gif

Keresés


kockakcsikkal250.gif

Publikációink

Bejegyzett élettársi kapcsolat - 2009.07.30.
E heti cikkünkben a 2009. július elsejétől hatályos regisztrált élettársi kapcsolat jogintézményét kívánjuk röviden bemutatni, melynek engedélyezésével megtörtént az azonos neműek párkapcsolatának jogi elismerése.

Bővebben...

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif
Ezt a honlapot Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Boros Andrea Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.