Hungarian (formal)
2017. Október 23., Hétfő
Keresés
A keresés helye:

Keresendő kulcsszó mediáció

Összesen 2 találat.

1. Mediáció
(Besorolatlan tartalom)
Hazánkban a mediációra 2003 március 17-től kezdve van jogszerű lehetőség, melynek alapja a közvetítői tevékenységről szóló 2002. évi LV. törvény. E jogszabály határozza meg, hogy milyen polgári ügyekben ...
2. Szakterületek
(Besorolatlan tartalom)
Társasági jog | Ingatlan jog | Biztosítási és kártérítési jog | Adójog, adótanácsadás | Munkajog | Családjog Társadalmi szervezetek joga | Büntető és szabálysértési jog | Mediáció Társasági ...


kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif

Kamarai hírlevelek

2012-től a Pest Megyei Ügyvédi Kamara képviseletében részt vesz a Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatala megyei osztályvezetői értekezletein, melyről - munkájuk megkönnyítése érdekében -hírlevél formájában tájékoztatja a megye területén működő kollégáit.

2014. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2012. évi hírlevelek


kockakcsikkal250.gif

Irodánk


kockakcsikkal250.gif

Keresés


kockakcsikkal250.gif

Publikációink

Foglaló
Három hónapja vásároltam egy ingatlant, mely vonatkozásában az eladóval előszerződést kötöttünk. Foglalóként átadtam részére 1.000.000 Ft-ot. A teljes vételár kifizetésének, s a végleges szerződés megkötésének határidejét egy 2 hónappal későbbi időpontban határoztuk meg tekintettel arra, hogy a vételár hátralékot banki hitelből fogom fedezni. A szerződés teljesítésétől nem álltam el, de a bank késlekedik a hitel folyósításával, így kifutottunk a két hónapból. A minap kaptam kézhez egy ügyvédi levelet, melyben az eladó tájékoztat, hogy az adott foglalót elveszítettem.

Bővebben...

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif
Ezt a honlapot Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Boros Andrea Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.