Hungarian (formal)
2017. Október 23., Hétfő
Keresés
A keresés helye:

Keresendő kulcsszó láthatás

Összesen 2 találat.

1. Gyermekelhelyezés - 2008.02.12.
(Joga van hozzá/Cikkek)
... közös kiskorú gyermekeit érintő kérdéseket (gyermekek elhelyezése, láthatás, tartásdíj) kell rendeznie. Ennek egyik sarkalatos pontja a gyermekelhelyezés kérdése. Természetesen a szülők a perben, ...
... fizetési kötelezettségéről, a külön élő szülő és a gyermek közötti kapcsolattartásról (láthatásról), a közös lakás használatáról, a házastársi közös vagyon megosztásáról (kivéve az ingatlanon fennálló ...


kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif

Kamarai hírlevelek

2012-től a Pest Megyei Ügyvédi Kamara képviseletében részt vesz a Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatala megyei osztályvezetői értekezletein, melyről - munkájuk megkönnyítése érdekében -hírlevél formájában tájékoztatja a megye területén működő kollégáit.

2014. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2012. évi hírlevelek


kockakcsikkal250.gif

Irodánk


kockakcsikkal250.gif

Keresés


kockakcsikkal250.gif

Publikációink

Végrehajtás
Irodánkhoz eljuttatott levélében olvasónk arra a kérdésére vár választ, hogy mire számíthat abban az esetben, ha egy jelentősebb összegű pénztartozását nem tudja a szerződésben rögzített határidőben visszafizetni. Az alábbiakban – természetesen a teljesség igénye nélkül – a bírósági végrehajtás főbb szabályait ismertetjük.
Bővebben...

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif
Ezt a honlapot Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Boros Andrea Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.