Hungarian (formal)
2017. Október 23., Hétfő
Keresés
A keresés helye:

Keresendő kulcsszó kaució

Összesen 0 találat.kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif

Kamarai hírlevelek

2012-től a Pest Megyei Ügyvédi Kamara képviseletében részt vesz a Pest Megyei Kormányhivatal Földhivatala megyei osztályvezetői értekezletein, melyről - munkájuk megkönnyítése érdekében -hírlevél formájában tájékoztatja a megye területén működő kollégáit.

2014. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2013. évi hírlevelek

2012. évi hírlevelek


kockakcsikkal250.gif

Irodánk


kockakcsikkal250.gif

Keresés


kockakcsikkal250.gif

Publikációink

Autó
Tavaly nyáron magánszemélytől vásároltam egy használt gépjárművet. Az írásbeli szerződés aláírását követően a vételár kifizetésre került, s még ezen a napon birtokba is vettem a kiszemelt járművet. A szükséges okiratokat az eladó átadta a részemre, azonban a törzskönyvet sajnos még az okmányirodai ügyintézés előtt elvesztettem, így a járművet átíratni nem tudtam. A napokban postán kaptam kézhez egy jegyzőkönyvet a végrehajtótól, mely szerint a gépjárművemet az eladó tartozása fejében lefoglalták. Mit tehetek?

Bővebben...

kockakcsikkal250.gif

kockakcsikkal250.gif
Ezt a honlapot Pest Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Boros Andrea Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.